Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorÁdám, L.-
dc.contributor.authorSzánthó, Éva-
dc.contributor.authorCsegedi, Iulia-
dc.contributor.authorCsath-Stîncel, Zamfira-
dc.contributor.authorGiurgiu, M.-
dc.contributor.authorPop, Veronica-
dc.contributor.authorDomokos, L.-
dc.date.accessioned2023-03-20T07:07:24Z-
dc.date.available2023-03-20T07:07:24Z-
dc.date.issued1980-
dc.identifier.issnP III 696-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4816-
dc.descriptionArticol apărut în Revista Medicală. - Anul XXVI, Nr. 2, Iulie - Decembrie, 1980. - 5 p.: fig.; 22 cm. – Rezumat în limba engleză.en_US
dc.formatpaper-
dc.format.mediumpaper-
dc.language.isoroen_US
dc.publisherTârgu Mureș : Tipografiaen_US
dc.rightsPublic domain-
dc.subjectFarmacieen_US
dc.subject.classificationTehnologie farmaceutică-
dc.titleContribuții la studiul stabilității sulfatului de kanamicină în soluție în prezența unor aromatizanți, edulcoranți și conservanțien_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:1.1 Articole din Revista Medicală

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UMFST_MS_PIII696_1980_002_006.pdf459.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.